Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/7/2/c/zbd-brasschaat.be/httpd.www/plugins/system/helix3/core/classes/menu.php on line 89

Inschrijvingsformulier

Geef de naam en de voornaam van de zwemmer in
Geef straat en huisnummer in
Geef postcode en gemeente in
Geef geboorteplaats en datum in
Geef uw telefoonnummer in (GSM)
geef een geldig email adres in
Geef kind op die actief zwemmen bij ZBD
Geef het geslacht in van uw kind
Als u nog opmerkingen of vragen heeft kan u ze eventueel in de kader typen
Zwemvereniging Brasschaatse Dolfijnen vzw afgekort ZBD hecht veel waarde aan je privacy en de bescherming van je persoonsgegevens. In deze privacyverklaring willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens. Wij doen er alles aan om je privacy te waarborgen en gaan daarom zorgvuldig om met persoonsgegevens. Zwemvereniging Brasschaatse Dolfijnen vzw afgekort ZBD houdt zich in alle gevallen aan de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (ook gekend als GDPR). Met doorsturen van het inschrijvingsformulier, geeft men toelating om de opgevraagde gegevens te gebruiken conform de algemene verordening gegevensbescherming.
Wij zoeken altijd helpende handen
captcharefresh

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Beste leden

Ook voor ZBD is het intern reglement van Sportoase van toepassing. ZBD kan NIET aansprakelijk gesteld  worden voor materiële schade of voor diefstal. Laat dus geen waardevolle spullen onbeheerd achter, maar bewaar ze in een locker van Sportoase (mits betaling van 2€ die u achteraf terugkrijgt) of geef ze in bewaring bij een vertrouwenspersoon ! (zie http://www.sportoase.be/nl/elshout/se-zwembad-algemeen)

Latest News

02 December 2018
03 October 2018
28 August 2017
© 2016 Zwemvereniging Brasschaatse Dolfijnen. All Rights Reserved. Designed By PVD

Search